dilluns, 5 de desembre del 2011

INTERCANVI 2011-2012

Benvolguts pares

Com cada any  el Seminari de Francès de l'Institut angeleta Ferrer prepara un intercanvi entre els alumnes de tercer d'ESO del nostre centre i els alumnes d’espanyol del Collège Molière de Villeneuve d’Ascq (França), població situada prop de Lille i que presenta característiques similars a Sant Cugat.

Els nostres alumnes anirien a França del 22 al 30 de març i els alumnes francesos realitzarien la seva estada a St. Cugat del 14 al 20 d’abril.

Aquest curs 2011-2012 s'han preinscrit  54 alumnes dels quals 44 podran participar en l'intercanvi. Els alumnes de francès primera llengua tenen prioritat per realitzar-lo,  a continuació hem fet una selecció entre la resta d’alumnes de  segona llengua tenint en compte el rendiment i l’actitud a  classe de Francès. 
Els alumnes que de moment no poden entrar romanen en una llista d'espera per si hi ha alguna alta per part dels alumnes francesos o alguna baixa en els nostres.

Ara haurem de fer les fitxes per fer les parelles i tant punt com les tinguem fetes els alumnes ja es podran posar en contacte amb els seus corresponsals.


Fins aviat!!!
Us mantindrem informats
El Departament de Francès


                                               Intercanvi curs 2010-2011                                           
                                               Bruges mai 2011


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada